S.C .ECO-BIOTERRA .S.R.L

S.C .ECO-BIOTERRA .S.R.L
DDD

vineri, 10 octombrie 2014

S.C ECO-BIOTERRA S.R.L OFERA SERVICI PT.DDD SI IGIENIZARE

EPIDEMIOLOGIE-ENTOMOLOGIE          

S.C. ECO_BIOTERRA S.R.L.
STR.VIDIN.NR.3.SECT.2.BUCURESTI,ROMANIA
0762 436 750/ 0727 629181
email: eco.biottera@yahoo.com

Societatea noastra dispune de o paleta larga de produse pentru curetenie si consumabile;
pentru oferte in functie de necesitatile dumneavoastra asteptam sa ne contactati.

OFERTA SERVICII DE DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE (D.D.D.)

            Personal de specialitate – operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;

Aparatura de ultima generatie - atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO ( sectiunea D.D.D.).

Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre firme de renume mondial din domeniu .
Aplicarea anumitor tipuri de substante nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.
Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.
Pentru a intelege mai bine in ce constau operatiunile, va prezentam sumar fiecare operatiune in parte.

Astfel:

• DEZINFECTIA – se efectueaza prin pulverizare cu substante cu un spectru larg de folosire impotriva microbilor, bacililor, ciupercilor. Timpul de reactie in care substantele aplicate isi fac efectul este incredibil de mic – aproximativ 30 secunde pana la maximum 1 ora. Aplicarea se va face cu aparatura IGEBA ).


- Exemplu: VIRUSUL HEPATITEI A, care prin metodele conventionale necesita un tratament de minimum 3 saptamani in carantina, cu DESINFECTANT 19 A (Temmentec-Elvetia) folosit de noi pentru desinfectie este nevoie de 30 secunde dupa aplicare. Analizele facute de diverse institute de cercetari au aratat ca substanta distruge: gripa aviara, antraxul, hepatita A, hepatita B, salmonella, microbul T.B.C. si multe altele,putand fi utilizat si in curatarea peretilor cu mucegai,a retelelor de apa potabila si a bazinelor de inot,carmangerii(fiind si detergent),etc.
Produsul folosit este peste 99% biodegradabil, este avizat inclusiv pentru industia alimentara.


















• DEZINSECTIA – se poate face prin diverse metode: prin pulverizare de substante pe baza de piretru natural, geluri, statii de hranire, adezive, feromoni, pulberi fosforice, fiecare metoda care va fi folosita stabilindu-se dupa vizionarea spatiilor ce vor fi tratate, folosindu-se impotriva tuturor insectelor (purici, tantari, viermi, gandaci, capuse, muste, plosnite inclusiv cea umana), precum si prin noile metode folosite in U.E. (nebulizare, ceata calda si rece, gazare, capcane, injectare de geluri speciale, spray-uri profesionale, s.a.)
Insecticidele folosite sunt de ultima generatie (a treia), si pe cat este posibil din grupele de toxicitate III si IV specifice sectorului sanita-uman.


CALCULUL SUPRAFETELOR

La calculul suprafetelor pentru operatiunile de desinsectie si dezinfectie se va aplica un coeficient de multiplicare de 2,5 in care se regasesc tavanele, peretii despartitori, usile, caloriferele si altele, indiferent daca inaltimea este mai mare de 2,5m (sau mai mica), intrucat nu se trateaza numai colturile si pardoseala. (L x l x 2,5).
In cazul aplicarii de ceata calda sau rece se va calcula volumul spatiului ce urmeaza a fi tratat.(L x l x h).

Operatiunile in prima faza se repeta la max. 18-21 zile din considerente pur biologice ( in prima faza vor muri adultii si puii,iar ceea ce a fost depus chiar daca sparg larva a doua zi, important este sa nu ajunga la maturitate sexuala).

















• DERATIZAREA – este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie, in urma cercetarilor efectuate au o organizare sociala foarte bine pusa la punct – fiecare colonie de rozatoare (soareci, sobolani) are in componenta un mascul Alfa,care pune masculi tineri sa manance din momelile gasite ,iar dupa cateva zile in care ii monitorizeaza, lasa si pe ceilalti membrii ai coloniei sa manance.Tocmai de aceea s-au creat substante care actioneaza letal in 5-7 zile prin hemoragie sanguina (animalul, simtindu-se rau, se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate)
.
Substantele folosite(vezi sectiunea raticide)sunt momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din generatia a doua si treia ,iar grupa de toxicitate este III si IV.
Raticidele folosite au in componenta o solutie foarte amara, (evitandu-se astfel ingerarea raticidelor folosite, de catre oameni), se aplica in statii de intoxicare si sunt recomandate in gradinite, penitenciare, scoli, spitale, mega si super-market-uri, depozite de produse alimentare si nealimentare, etc.
In plus, noi va putem oferi si alte produse ecologice pentru alungarea diverselor taratoare(inclusiv serpi si soparle), indepartarea cainilor din incinte,solutii contra cartitelor,a pasarilor si multe alte probleme cu care va confruntati in spatiile detinute de catre dvs.( gazon, malul lacurilor, curti, etc.).


Toate aceste lucrari se vor efectua conform legislatiei in vigoare (O.M.S. 536/1997, Legea 98, etc.) in baza unui contract pe minim 1 an, cu repetarea operatiilor conform legii.
Dezinfectia si dezinsectia se vor efectua la intervale de timp conforme cu specificul activitatii dvs., variind intre 1-3 luni (in conformitate cu metodologiile in vigoare).(vezi sectiunea legislatie).

PRETURILE (in functie de marimea suprafetelor tratate) PRACTICATE DE NOI SUNT URMATOARELE:

OPERATIUNEA
Sc ECO BIOTERRA SRL


S.C.  ECO BIOTERRA SRL

0-500mp           
500-1000mp        
1000-3000mp        
3000-5000mp      
5000-10000mp                                                   
Dezinfectie
1 RON                 
0.80 RON                            
0.60 RON
0.30 RON
0.19 RON
Dezinsectie:
1 RON                 
0.80 RON
0.60 RON
0.30 RON
0.19 RON
Deratizare:
1 RON                 
0.80 RON
0.60 RON
0.30 RON
0.19 RON


             


Metrajele nu contin coeficientul de 2,5.

* (coeficientul 2,5 - la calculul suprafetelor pentru dezinsectie si dezinfectie (pentru deratizare nu se adauga) se adauga 2,5 la metrajul existent datorita faptului ca se trateaza inclusiv tavane, pereti, tocuri, usi, etc.)

Pentru mai multe informatii:


Contact: Gheorghe George [tel: 0762436750  /  0727629181]

Sau va rugam sa ne contactati la adresa: eco.biottera@yahoo.com 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu